25 October, 2017
11%
Дарение : 589.80 / 5,000.00 лева Прозрачност

Често се случва в забързаното ежедневие да забравяме. Забравяме дали изключихме ютията, забравяме да вземем мляко от магазина, забравяме за родителска среща… забравяме дори рождени дни и празници на хора, които обичаме. А понякога забравяме и самите хора, които обичаме. Не защото не ги обичаме вече, а просто защото бързаме. Винаги бързаме и всичко е спешно. Толкова спешно, че забравяме да вдигнем телефона и да попитаме “Как си?”. Забравяме дори хората, при които сме прекарали цели лета, тичайки и играейки на воля, тогава, когато животът ни се въртеше около това да останем още един час навън, преди баба да се сети да ни прибере.

И докато все пак понякога се сещаме да попитаме баба дали не ѝ трябва нещо, има едни хора, които си нямат никого. Или са забравени от всички. Разказвали сме Ви за част от тях, като Борислав, чиито социален патронаж поемаме вече доста време и усмихнатата “баба Сийка”, на която втора поредна година купуваме дърва за зимата.

Тези и други достойни хора имат нужда от нас. Затова “От любов към България” иска, заедно с Вас, да им подарим светли и спокойни празници. С наближаването на Коледа и Нова Година, ние мислим за това как точно да празнуваме. Нека зарадваме и тях, като отметнем от плещите им мисълта “Ще има ли какво да сложа на масата?”.

Започваме кампания по набиране на хранителни продукти, които да раздадем на нуждаещи се възрастни хора. Добре е продуктите да са пакетирани, като ориз, боб, леща, брашно и др.

Даренията ще се събират в периода 01.11 – 15.12.2017

Можете да изпратите своите дарения на:

гр. Стара Загора ул Кенали 1, ет.2,офис 8 ( За бизнессградата в двора на НАП)

Адрес:
гр. Стара Загора ул. „Кенали“ 1 ет.1
Телефон:
+359 876 776 588
e-mail:
admin@lovebulgaria.bg
Банкова сметка:
IBAN BG88FINV91501216481362
Титуляр: Фондация "От любов към България"
BIC FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка (моля, в основанието впишете “Щастлива Коледа за баба и дядо”)
Epay:
ipelteshka@abv.bg

Прозрачност
Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.