22 February, 2017
100%
Дарение : 1,482.96 / 1,482.96 лева Прозрачност

Във всички градове в България има много деца, които се стараем да не виждаме. Наричат ги “невидими деца”, защото предизвикват у нас желание да отвърнем глава. Отвръщаме я не защото не искаме да ги гледаме, а защото не знаем как да се държим и общуваме с тях. Много от тези деца се нуждаят от допълнителна грижа във връзка с физическото или психическото си състояние.

Ние от Фондацията приемаме тези деца много присърце и от самото си създаване се стараем да им помагаме с каквото можем. Новата ни кауза е свързана с Дневен център за деца и/или възрастни с увреждания в гр. Стара Загора. Нашите приятели там имат нужда от нашата подкрепа, за да могат да развият различни методики и способи за развиване на умствената дейност на своите потребители. Голяма част от децата и младежите имат родители, които, обаче са осигурявали материали и за съжаление нямат такава възможност.

От Центъра се обърнаха към нас, за да им помогнем да си набавят съответните съоражения и консумативи, които са необходими за стартирането на тази инициатива. Цената на голяма част от  материалите е доста висока, тъй като пазарът им е монополен. Разполагаме с оферти за част от консумативите. Сумата до момента е над 2000 лв за оферираните продукти.

Нека заедно да помогнем на децата и учителите им да направят часовете си пълноценни. Ако желаете и можете да се включите с дарение в материална форма – като закупите някой от съответните продукти или преведете пари по банков път – свържете се с нас.

За да видите всички документи, с които разполагаме по тази кампания, натиснете бутон “Прозрачност”, който се намира от дясната страна,  над статията. След това можете да свалите документите, като натиснете “ОФЕРТА”

Днес 23.03.2017г материалите бяха доставени на Дневният център. Сумата беше осигурена по следният начин 1432,96лв БГО Медия ООД и 50лв Анонимен Дарител. Благодарим Ви, че направихме и тази мисия възможна!

Адрес:
гр. Стара Загора ул. „Кенали“ 1 ет.1
Телефон:
+359 876 776 588
e-mail:
admin@lovebulgaria.bg
Банкова сметка:
IBAN BG88FINV91501216481362
BIC FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка (моля, в основанието впишете “За Дневен център за деца и възрастни с увреждания”)
Epay:
admin@lovebulgaria.bg

Адрес:
гр. Стара Загора ул. „Кенали“ 1 ет.1
Телефон:
+359 876 776 588
e-mail:
admin@lovebulgaria.bg
Банкова сметка:
IBAN BG88FINV91501216481362
Титуляр: Фондация "От любов към България"
BIC FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка (моля, в основанието впишете “От любов към децата със специални потребности”)
Epay:
ipelteshka@abv.bg

Прозрачност
Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.