11 May, 2017
100%
Дарение : 775.76 / 775.76 лева Прозрачност
Ние, от фондация “От любов към България”  решихме отново да почетем любимият ни празник – 24-ти май.
Насочихме се към група деца, които не живеят лесен живот, но въпреки всичко имат желание да учат и да се развиват. Това са децата от Помощното училище в гр. Стара Загора, които са с двигателни и умствени увреждания. По-голямата част от възпитаниците на училището нямат родители и са отраснали в институции. Съдбата им не е лека, но те са истински бойци и вдъхновяват и нас със силния си дух. Затова решихме, по случай празника, да им покажем, че не сме ги забравили и че те също имат приятели.
На 18.05.2017, в двора на училището, ще организираме празничен ден за всички тези деца и ще им подарим книжки, моливи и други пособия за писане и четене, за да поддържаме любовта им към българският език и литературата.
Защо е толкова важно за нас ли?
Защото тези деца са нашите деца. Те са Вашите деца и децата на държавата. Те ежедневно остават незабелязани и много от нуждите им не са покрити, поради една или друга причина. Нека им покажем, че не е вярно, че си нямат никого. Те имат нас и ние ще бъдем до тях по всички възможни начини. Нека им подарим прекрасен празник, изпълнен с много детски усмивки и грейнали очи.
Не искаме да им подаряваме неща, които не са подходящи за тяхната възраст, затова се допитахме до ръководството на училището. Във връзка с техните виждания ще закупим детски книжки, моливи и други консумативи, които да помагат на децата в образователната дейност.
Ако искате да ни помогнете можете да се включите и да ни подкрепите по банов път или epay, за да можем да видим повече детски усмивки.
Децата са 102 на брой. В отдел “прозрачност” можете да видите необходимите неща за кампанията, както и оферта. Книжарница “Мистрал” поема 120лв по кампанията.  Разхода без отстъпката на продуктите е 895,70лв.
Кампанията приключи успешно. Днес на 18.05.2017г децата от Помощно училище “Любен Каравелов” гр. Стара Загора получиха своите подаръци по повод 24 май. Торбичките бяха 102 на брой, колкото са възпитаниците в училището. Сърдечни благодарности на БГО Софтуер и еДинамикс България за осигурените средства!

Адрес:
гр. Стара Загора ул. „Кенали“ 1 ет.1
Телефон:
+359 876 776 588
e-mail:
admin@lovebulgaria.bg
Банкова сметка:
IBAN BG88FINV91501216481362
Титуляр: Фондация "От любов към България"
BIC FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка (моля, в основанието впишете “Кампания “Родна реч””)
Epay:
ipelteshka@abv.bg

Прозрачност
Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.