17 November, 2017
0 %
Дарение : 0.00 / 0.00 лева

Ако правиш бизнес в България – ти си един от нас. Един от онези хора, които вярват в тази държава или по-точно, в хората в нея. Също като нас ти виждаш потенциала тук не заради правителството и начина, по който България се управлява, а въпреки това. И ти, също като нас искаш децата ти да израстат на чист въздух, да могат да притичат от морето до планината и да се развиват усмихнати – спокойни да нарекат себе си Българи (с главно Б). Можеш да познаеш ритмите на българската народна музика дори когато са вплетени в странен биит с американски привкус. И ти, също като нас, даряваш времето и енергията си за да направиш България едно по-добро място.

Сговорна дружина, планина повдига!

 

Хайде да обединим усилия и заедно да създадем перспектива!

И ти ли виждаш как ежедневно хора бягат от България вярвайки, че зад граница тревата е по-зелена, работата е по-лесна и парите са повече? Виждаме го и ние. И ние, също като теб, сме пътували близо и далеч и знаем, че не е точно така. Но също така знаем, че настоящото управление наистина не дава на хората перспектива.

Както и ти, така и всички други борци за запазването на България избрали бизнеса за тяхно оръжие полагаме нечовешки усилия. Работим денонощно, със седмици се трудим над всяка сделка и непрестанно полираме имиджа си, за да може България да хване поне малко от отразения ни блясък и най-сетне да блесне и в очите на съгражданите ни. Наемаме колкото можем повече хора и се стараем да им дадем възможно най-добрата среда за развитие – за да не станат и те поредните миячи на чинии някъде.

Има обаче по-лесен и по-добър начин. И както в борбата с всяко зло, корена е в образованието. Във възможността за развитие. И ние заедно можем да я предоставим на талантливите и амбициозните измежду българите, за да останат и те тук и заедно всички ние да изградим държавата, в която искаме да живеем.

 

Какво сме постигнали вече?

Web Academy е проект на Фондация “От любов към България”, финансиран от BGO Software от началото на 2015-та година. От стартирането си до сега в Web Academy сме дали възможност на над 2000 човека да получат преквалификация и да навлязат в света на модерните технологии и програмирането. Курсовете на академията ни са отворени на място за хора от Пловдив и Стара Загора, както и онлайн за българи от всеки край на родината ни.

С тези курсове работещи и безработни имат възможност абсолютно безплатно да се обучат и сертифицират за да стартират един нов живот за себе си и своите близки. И да придадат повече стойност на нашето общество.

 

Стани един от нас и направи България по-добра

Твоята фирма може да създава перспектива. Не само с работата си, а с малка инвестиция. На цената на един служител допълнително, ти можеш да създадеш перспектива за над 200 човека. Погледни го по този начин:

1 заплата = бъдеще за 200 човека

А знаеш ли, че да променяш средата има още позитиви?

Ако се присъединиш към нас и помогнеш на още българи да намерят смисъл да останат в България, позитивите буквално ще валят върху теб. Не говорим само за приспадането от данъци, което е най-малкия бонус.

Ето само няколко от позитивите:

  • Ще имаш възможност да си наясно с развитието на Web Academy.
  • Ще имаш достъп до талантливите и амбициозни курсисти на академията: хора с вътрешна мотивация да учат и да се развиват.
  • Ще можеш да дадеш кауза на настоящите си служители – тяхната работа е тази, която допринася това да е възможно.
  • Ще можеш да послужиш за пример на останалите фирми в бранша си и да им покажеш какво означава съществуването на бизнес да носи полза за цялото общество.

Включи се днес и направи 2018-та година най-ценната си!

Стани ежемесечен дарител и подкрепи българите, за да намерят те причина да не бягат. Избери едно от следните месечни дарения:

  • 500 лв. месечно
  • 1000 лв. месечно
  • 2000 лв. месечно

Адрес:
гр. Стара Загора ул. „Кенали“ 1 ет.1
Телефон:
+359 876 776 588
e-mail:
admin@lovebulgaria.bg
Банкова сметка:
IBAN BG88FINV91501216481362
Титуляр: Фондация "От любов към България"
BIC FINVBGSF
Първа Инвестиционна Банка (моля, в основанието впишете “Задръж българите в България”)
Epay:
ipelteshka@abv.bg

Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.