Промяната започва от нагласата вътре в нас и се отразява на избора, който правим всеки дени за всяко наше действие. И ако желанието ни за промяна е достатъчно силно то стига до всички останали. Колкото и трудно да изглежда понякога, истинските хора винаги съумяват да направят истински неща за другите, без да търсят нещо в замяна. Най-тихите постъпки имат най-силния отзвук.

Знаем че няма закон в България, според който доброволческите дейности се считат за дарение и се използват за намаляване на данъчни ставки. Но няма и закон, който да ни накара да спрем да правим добро и да работим в посока по-хубава България. Много хора, компании, малки предприятия и организации искат да бъдат активни участници в организирането и създаването на благотворителни инициативи, а нашата цел е да им дадем възможността и условията. Фондация “От Любов към България“ търси съмишленици и доброволци, които да направят всичко това възможно.

Вашите усилия няма да останат незабелязани. За да може всеки ден да си спомняте как сте променили нечии живот, ще получите сертификат на признателност.

Включете се сега, като станете:

Това е кампания от хората за хората, като основната цел е да подпомагаме възрастни и деца в неравностойно положение. За да може резултатите на инициативата „От любов към хората“ да достигнат до повече хора в нужда, набираме съмишленици във всички градове в България. Това, което е необходимо е те да могат да предоставят и поддържат помещения за складиране на дарения, както и да помагат с доброволчески труд (измерим в 5 часа седмично), като събират, сортират и разпределят получените дарения. Само с вашата помощ можем да донесем усмивки по лицата на тези хора и да направим дните им по-добри.

Включи се сега

Стани част от Фондация „От Любов към България“ като неин постоянен представител в родния си град. Така ще имаш възможността да организираш благотворителни мероприятия, базари, спортни събития и културни инициативи на местно ниво, с които не просто да се набавят средства, а да покажат на непривилегированите деца, възрастни и семейства, че те също са част от обществото. Ще можеш да следиш за разпределянето на събрани ресурси, осигурената финансова помощ и предоставените дарения. Ще сигнализираш за хора в нужда и ще инициираш проекти, с които да им се помага. Необходимо е да изпратите CV за тази длъжност, за да изберем най-подходящия кандидат и да определим неговото поле за изява.

Включи се сега

Ако и вие като нас искате да покажете, че да вършиш добро изисква малко, можете да се присъедините към Фондацията и да се превърнете в нашия глас в социалните медии. Дейността включва минимум 60 часа доброволческа работа, отговаряйки за Facebook и блога на Фондацията, разпространяването на статии, публикуването на информационни кампании, споделянето на кратки публикации и всякаква друга информация относно проектите на НПО „От Любов към България“, дейността на доброволците, компаниите, в които са взели участие, постигнатите резултатите, успешните истории и още.

Включи се сега

Искаме да дадем шанс на повече хора сами да дават идеи и да предлагат кампании в полза на деца и възрастни в неравностойно положение, семейства в нужда, домове за сираци и други. Вие можете да се включите като доброволец на проект за даден регион, да предлагате нови благотворителни инициативи и кампании, да предоставяте и получавате обратна връзка относно развитието на проекта. Не можем да гарантираме постоянно наличие на проекти, но имаме нужда от хора, на които да разчитаме.

Включи се сега
Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.