Кампания: Равен старт в училище

04 September, 2017
Учебници-2016-2017-450x450
0 %
Дарение : 0.00 / 0.00 лева

Всички родители преживяват емоционален и/или финансов стрес около първия учебен ден на децата си. И това се повтаря поне 12 години (за тези с повече деца, умножете по броя на децата).

Но извън шегата, когато имаш едно, две и повече деца, които ще бъдат ученици на 15-ти септември, искаш да им осигуриш всичко. Когато семейството ти не разполага с нужните доходи, обаче, това се оказва много трудна задача.

Ние от „От любов към България“ стартираме кампания, с която да подпомогнем семейства на ученици, които изпитват затруднение с пълното оборудване на тези, които наричаме „бъдещето на страната ни“. Защото всички заслужават равен старт и не искаме да спираме развитието на бъдещите участници в олимпиади, само защото не могат да си позволят учебника. Вярваме в тяхното бъдеще и ще направим всичко, за да ги подкрепим.

От днес (3-ти септември) до края на месеца ще събираме дарения – както материални, под формата на раници, актуални помагала, тетрадки и всякакви пособия, необходими за училище, така и финансови, с които ние да закупим същите тези неща. Всички събрани неща ще бъдат раздадени на семейства в нужда, деца лишени от родителски грижи, с умствени  и двигателни увреждания и други.

Ако искате повече информация относно кампанията, можете да се свържете с нас на телефон 0876 776 588 или по мейл: admin@lovebulgaria.bg

Ако познавате дете или семейство, което смятате, че може да се възползва от кампанията, можете да ни пишете и във фейсбук https://www.facebook.com/ivelina.pavlova.33

Ако се чудите какво точно да вземете, във всяка книжарница ще Ви помогнат и ще Ви кажат какви са нещата, които се използват и които са необходими.

Кампанията няма финансова рамка – т.е. не слагаме лимит – колкото повече пари и материали съберем, толкова повече ученици ще зарадваме.