25 август 2017

Прекрасни новини за Марги Всички знаете историята на Марги и нейната борба с диабета, както и за необходимостта от бъбречна трансплантация. В началото на тази година ние от „От любов към България“ се присъединихме и решихме да помогнем на Маргото в нейната битка. Щастливи сме да Ви съобщим, че събрахме необходимата сума за трансплантацията. Благодарение на всички Вас Марги има шанс за по-добър живот. Към момента в сметката на Маргарита има събрани 45 000 лв за трансплантацията. За съжаление такава сложна операция крие много рискове. Особено голям е рискът от отхвърляне на трансплантирания орган. За да сме подготвени за всичко, ние, заедно със семейството на Марги ще продължим активно да работим по дарителската кампания. В нея ще набираме средства за евентуална втора операция, която би се наложила при отхвърляне. Всички се молим от душа и сърце това да не се налага, но ако се наложи ще е много по-добре да сме финансово подготвени. В най-прекрасните ни мечти, Марги ще приеме бъбрека и всички допълнително събрани средства ще бъдат преотдарени на някой, който има нужда от тях. Както знаете, дарителската сметка е защитена изцяло от това средства да бъдат теглени за всичко, различно от съответното лечение, те могат да бъдат използвани единствено или само затова. Ако всичко е наред Маргарита ще избере човек в нужда, на когото да предостави средствата, естествено отново по дарителска сметка и законно установено.

зов за помощ - Маргарита Ганева

Прикрепяме част от писмото, което ни изпрати клиниката в Турция.

Премахване на трансплантирания бъбрек:
 Тотална отворена нефректомия: 10.000 EUR
Тотална затворена нефректомия (лапароскопска): 14.500 EUR
 Ако се наложи плазмофереза цената за един сеанс е 2.800-3.350 EUR
 Преливане на една банка кръв- между 190-260 EUR
 Ако след трансплантацията има риск от отхвърляне на бъбрека може да се наложи да се прелеят лекарствата OCTAGAM и MABHTERA. OCTAGAM 5g/100 ml 1 флакон -500 euro, MABHTERA 1 флакон 500 ml- 790 euro.
 Може да се наложи да се направи коронарна ангиография на донора ако е възрастен, цената е 1.500 EUR. Ако се наложи ендоскопия и колоноскопия цената е 1400 EUR, ако се отстранят полипи- за биопсия цената е между 150-250 EUR. Лекарите могат да ви препратят за консултация с други лекари, на които прегледите им не са включени в пакета. Цените за консултация варират между 90 и 110 EUR. Разбира се, гореизброените процедури са възможни сценарии и не при всички пациенти се налагат.
Най-отдолу можете да видите извлечението на Маргарита, в което гарантираме състоянието на средствата.
Благодарим Ви, че продължавате да ни подкрепяте и помагате. Надяваме се всичко да бъде наред и Маргарита скоро да бъде здрава и усмихната!
Затвори
Последвай добрия пример и се присъедини към нас.